Welkom bij Kids Entertainment op locatie! Wij bieden de meest geweldige en interactieve feestervaringen voor kinderen. Ontdek onze unieke en trendy themafeesten die de fantasie van de kinderen prikkelen en zorgen voor eindeloos plezier.

Slime Time Feest: SLIME is de CRAZE!! Kinderen zijn dol op slijm maken en met ons Slime Time-pakket kunnen ze hun eigen kleverige creaties maken en aanpassen met een verscheidenheid aan slijmversieringen, glittertoppings en geuren. Laat de kinderen hun mouwen opstropen en genieten van een geweldige slijmervaring die ze mee naar huis kunnen nemen!

Donut Versieren Feest: DONUT Worry! Met ons Donut Versieren Feest brengen we de nieuwste desserttrends naar jouw feest. Kinderen kunnen zich uitleven in het versieren van donuts met kleurrijk glazuur, verschillende toppings, koekjes en nog veel meer lekkernijen. Het is een zoete traktatie die zorgt voor veel plezier en genot!

Cupcake Versieren Feest: Het leven is wat je ervan bakt, en bij ons Cupcake Versieren Feest kunnen kinderen hun creatieve talenten loslaten op heerlijke cupcakes. Ze kunnen hun eigen bakkershoed versieren, cupcakes decoreren met kleurrijk glazuur en toppings, en ze zelfs mee naar huis nemen in onze speciale cupcake-to-go dozen. Het wordt een smakelijk avontuur!

Bij Kids Entertainment op locatie zorgen wij voor de volledige beleving. Onze professionele en enthousiaste hostesses staan klaar om ervoor te zorgen dat elk feest een groot succes wordt. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media om jouw feestervaring op maat te plannen en te genieten van een onvergetelijk en feestelijk evenement voor de kinderen!